Πώς να κάνετε μασάζ για μεγέθυνση στήθους - 7 τύποι για ελαστικότητα στο στήθος

Το μικρό μέγεθος στήθους μπορεί να μεγαλώσει με μασάζ

Διάφοροι τύποι μασάζ χρησιμοποιούνται ευρέως για τη βελτίωση της εξωτερικής κατάστασης του μαστού.

Αυτή η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο στο σαλόνι όσο και στο σπίτι. Τόσο τα κορίτσια όσο και οι ώριμες καλλονές είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του μπούστου τους και ονειρεύονται να το μεγαλώσουν.

Είναι χρήσιμο σε όλους μια τέτοια επίδραση στην προβληματική περιοχή; Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις τεχνικές μασάζ για την αύξηση του μαστού και τι είδους διαδικασίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τι είναι καλύτερο να αρνηθείτε; Πώς να τα φτιάξετε στο σπίτι; Ας το καταλάβουμε.


Τα οφέλη και η πιθανή βλάβη της διαδικασίας

Το μασάζ είναι χρήσιμο για το γυναικείο στήθος και συμβάλλει στην αύξησή του

Το ελαφρύ τρίψιμο είναι σίγουρα ευεργετικό για το στήθος σε οποιαδήποτε ηλικία. Να γιατί:

 • Το μασάζ έχει ευεργετική επίδραση στο δέρμα - συσφίγγεται, ενισχύεται και γίνεται πιο ελαστικό.
 • Ο μηχανικός ερεθισμός του δέρματος σε αυτή την περιοχή οδηγεί σε ευεργετικές αλλαγές στην περιοχή του στήθους.
 • Τα αγγεία διαστέλλονται, η παροχή αίματος βελτιώνεται, η παροχή οξυγόνου στους ιστούς αυξάνεται.

Σε ποια περίπτωση μπορεί να είναι επιβλαβής η φυσική επίδραση;

Ξεκινώντας τη συνεδρία, πρέπει να κάνετε υπερηχογράφημα των μαστικών αδένων για να βεβαιωθείτε ότι το στήθος είναι υγιές.Η μαστοπάθεια, οι κύστεις και οι καλοήθεις όγκοι είναι αυστηρές αντενδείξειςσε διαδικασίες μασάζ, καθώς συμβάλλουν στην ανάπτυξη νεοπλασμάτων.

Προσεκτικά!Η αδέξια διαδικασία τεντώνει το δέρμα και συμβάλλει στην χαλάρωση του. Θα πρέπει επίσης να αρνηθείτε να συνεχίσετε το μασάζ εάν το στήθος πονάει μετά από αυτό.

Top 7 μασάζ για την ελαστικότητα του μαστού και η τεχνολογία για την εφαρμογή τους

Το μασάζ είναι ένας καλός τρόπος για να βελτιώσετε τη σφριγηλότητα του χαλαρωμένου δέρματος του μαστού. Κατά συνέπεια, αυτή είναι μια εξαιρετική πρόληψη της εμφάνισης χαλάρωσης του δέρματος.Γίνεται με τις άκρες των δακτύλων.Τις περισσότερες φορές, αυτή η περιοχή γίνεται μασάζ με χαϊδεύοντας, το οποίο βοηθά στην ενίσχυση του δέρματος, στην αύξηση της εκροής λέμφου και στη χαλάρωση του νευρικού συστήματος.

1. Λιπαρό

Ελαιόλαδο για μασάζ με λάδι στήθους

Ανυψώνει και μεγεθύνει οπτικά τους μαστικούς αδένες, κάνει το δέρμα ελαστικό, το ενυδατώνει και το θρέφει. Εφαρμόστε μετά από ένα ελαφρύ τρίψιμο. Για την εφαρμογή του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε φυτικό έλαιο.

 • Το ελαιόλαδο με μια σταγόνα χυμό λεμονιού θα κάνει την επιδερμίδα λεία και ελαστική, αφαιρώντας τις κηλίδες γήρανσης.
 • Το έλαιο σταφυλιού ενυδατώνει τέλεια το δέρμα.
 • Το έλαιο ιπποφαούς προάγει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος και το διαποτίζει με βιταμίνες.

Προσεκτικά και προσεκτικάΤρίψτε το λάδι στο δέρμα με χαϊδεύοντας κυκλικές κινήσεις.

Προσοχή!Εργαζόμαστε με το δέρμα, χωρίς να επηρεάζουμε τον αδενικό ιστό. Ακολουθούμε τους κανόνες της διαδικασίας!

2. Νερό

Με τη βοήθεια του ντους, μπορείτε να κάνετε ένα μασάζ που αυξάνει το στήθος

Συσφίγγει το δέρμα, αποτρέπει τη χαλάρωση, ανασηκώνει οπτικά το στήθος αυξάνοντάς το. Μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

 • Πρώτος τρόπος– με τη βοήθεια ντους, χρησιμοποιώντας νερό σε ευχάριστη θερμοκρασία. Σημαντικό: δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ζεστό νερό, καθώς βοηθά στη χαλάρωση του δέρματος και στην εμφάνιση πλαδαρής. Αυτό το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας γίνεται με κυκλικές κινήσεις με δυνατό πίδακα ντους για δέκα λεπτά.
 • Δεύτερος τρόπος- χρήση ντους αντίθεσης. Ξεκινάμε με ζεστό νερό, αντικαθιστώντας το με δροσερό. Η επίδραση του ζεστού νερού πρέπει να είναι μεγαλύτερη από το κρύο νερό. Τελειώνουμε με κρύο νερό. Η διαφορά θερμοκρασίας έχει εξαιρετική επίδραση στους μαστικούς αδένες, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, συσφίγγει και δυναμώνει το δέρμα, το μεγεθύνει οπτικά.

3. Υγιεινή

Αυτό το είδος μασάζκαλό για χρήση το βράδυ μετά το ντους.Χρησιμοποιήστε ροδάκινο, βερίκοκο ή ελαιόλαδο για μια ελαφριά ολίσθηση. Εάν το δέρμα είναι νωθρό, ανακατέψτε ίσες ποσότητες ιπποφαούς και ηλιέλαιο.

 1. Το πρώτο βήμα είναι το χαϊδεύοντας.Με αυτό πρέπει να ξεκινήσετε κάθε είδους μασάζ. Το χάιδεμα συμβάλλει στην προετοιμασία του ιστού του μαστού για άλλους τύπους επιδράσεων μασάζ - τρίψιμο και επιφανειακό ζύμωμα.
 2. Στη συνέχεια, τρίψιμοκάνοντας κυκλικές κινήσεις με τα ακροδάχτυλα.
 3. Όταν εκτελείτε υγιεινό τρίψιμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε"δόνηση"- γρήγορες ταλαντευτικές κινήσεις που γίνονται από τις παλάμες των χεριών. Κρατήστε το στήθος με το χέρι σας, δονηθείτε με την παλάμη του άλλου χεριού - θα πρέπει να κατευθύνεται από τη θηλή στην περιοχή των ώμων.
 4. Το ζύμωμα γίνεται πολύ προσεκτικά, αιχμαλωτίζοντας μόνο το δέρμα, εκτελώντας κινήσεις «τσιμπήματος».

4. Διορθωτικό

Αυτή η επιλογή πραγματοποιείται παρουσία ραγάδων ή χαλάρωσης. Η τεχνική αυτού του τύπου μασάζ είναι παρόμοια με το υγιεινό μασάζ.Εφαρμογή ειδικής κρέμας στο στήθος πριν από το διορθωτικό μασάζΕίναι αυτοί που μπορούν να αφαιρέσουν το λίπος από το στήθος.

 1. Αρχικά, εφαρμόστε μια ειδικά επιλεγμένη κρέμα στο δέρμααπό ραγάδες ή για άρση στήθους. Όλα αυτά τα κεφάλαια πρέπει να αγοραστούν σε φαρμακείο και να είναι πιστοποιημένα.
 2. Απλώστε την κρέμα και τρίψτε την με κυκλικές κινήσειςχρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας. Η κρέμα δεν εφαρμόζεται στην περιοχή της θηλής.
 3. Εκτελέστε απαλά χτυπήματαπρος την κατεύθυνση από τις θηλές στο πλάι και μετά από τις θηλές προς τα πάνω.
 4. Τελειώνουμε με κινήσεις χαϊδεύοντας.Στηρίζουμε το στήθος με το ένα χέρι και το χαϊδεύουμε με το άλλο και αντίστροφα.

5. Τεχνική Qi

Οι ανατολίτικες πρακτικές για τη μεγέθυνση του μαστού στοχεύουν στον επηρεασμό ορισμένων σημείων και στην πραγματοποίηση ειδικών χειρισμών. Το μασάζ Qi βοηθά στην ενεργοποίηση της παραγωγής γυναικείων ορμονών και, κατά συνέπεια, στη διεύρυνση του μαστού.Οι ειδικοί στον τομέα των ανατολίτικων πρακτικών υποστηρίζουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι ορατό εάν μια τέτοια πρόσκρουση εκτελείται συνεχώς.

 1. Η τεχνολογία μασάζ Qi ξεκινά με το ζέσταμα των χεριών. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να τρίψετε δυνατά τις παλάμες σας μεταξύ τους, διανοητικά κορεσμένες με θετική ενέργεια.
 2. Απλώστε τα δάχτυλά σας διάπλατα και τοποθετήστε τα χέρια σας στο στήθος σας.
 3. Περιστρέψτε κάθε στήθος με κινήσεις στραμμένες προς τα μέσα.Ο αριθμός των περιστροφών πρέπει να είναι πολλαπλάσιο των τριάντα έξι.

Αυτή η πρακτική μπορεί να γίνει το πρωί και το βράδυ.Οι περιστροφές βοηθούν στην παραγωγή προλακτίνης, η οποία συμβάλλει στην ταχεία αύξηση των μαστικών αδένων.

Προσοχή!Η κίνηση προς την αντίθετη κατεύθυνση, σύμφωνα με ειδικούς στον τομέα των ανατολίτικων πρακτικών, μπορεί να μειώσει το στήθος.

6. Τεχνική σιάτσου

Προωθεί την παραγωγή γυναικείων ορμονών, με τη βοήθεια των οποίων υπάρχει αύξηση και σύσφιξη του μαστού.

Η τεχνική Σιάτσου είναι μια αρχαία ανατολική πρακτική που αποτελείται απόπρόσκρουση σε ορισμένα σημεία με το μαξιλάρι του αντίχειρα.Το ιαπωνικό acupressure Shiatsu πρέπει να γίνεται από ειδικό. Η διαδικασία δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί, αφού είναι απαραίτητο να δράσουμε στα ρεφλεξογόνα σημεία, τα οποία είναι καθαρά ορατά στον άτλαντα. Αλλά για να τα βρούμε σε κάθε συγκεκριμένο άτομο, χρειάζεται σημαντική εξάσκηση.

Σημεία στο σώμα για ιαπωνικό μασάζ σιάτσου
 1. Αρχικά, ενεργούμε σε οκτώ σημεία, τα οποία βρίσκονται στη θέση του θυρεοειδούς αδένα, κοντά στον σφαγιτιδικό βόθρο.
 2. Με το μαξιλαράκι του αντίχειρά σας, πιέστε ελαφρά κάθε ένα από τα σημεία για πέντε φορές. Ο χρόνος πίεσης είναι τρία δευτερόλεπτα.
 3. Το επόμενο σημείο βρίσκεται στο πίσω μέρος - στη συμβολή της σπονδυλικής στήλης και του κρανίου. Ο χρόνος έκθεσης σε αυτό το σημείο είναι πέντε δευτερόλεπτα.
 4. Τα επόμενα δύο σημεία βρίσκονται πάνω από τις κλείδες. Ο χρόνος έκθεσης για καθένα από αυτά είναι πέντε δευτερόλεπτα.
 5. Στη συνέχεια, ενεργούμε με τον ίδιο τρόπο σε οκτώ σημεία που βρίσκονται πάνω από τις ωμοπλάτες, και στις δύο πλευρές των ωμοπλάτων.

Προσοχή!Η απόκλιση από τα ρεφλεξογόνα σημεία μπορεί να είναι επιβλαβής ή να καταστήσει την κρούση εντελώς άχρηστη.

7. Χρήση γαντιών

Γάντια μασάζ για μεγέθυνση στήθους

Για τέτοιο αντίκτυπο, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα γάντι μασάζ, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε από ένα φαρμακείο.Πρέπει να το σηκώσετε ανάλογα με το επίπεδο ακαμψίας.Εάν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γάντι από λινό ή βαμβάκι· για πιο τραχύ δέρμα, η φυσική λούφα είναι κατάλληλη.

Ένα τέτοιο πανί θα βοηθήσει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στην εξάλειψη των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια του δέρματος.Πρέπει να είναι κατασκευασμένο από φυσικά υλικά.Αυτή η διαδικασία για τη μεγέθυνση του μαστού γίνεται με απαλές κυκλικές κινήσεις από τη θηλή στη μασχάλη και μετά από τη θηλή στην κλείδα.


Βασικοί κανόνες για οποιοδήποτε αντίκτυπο στο μπούστο

Τα αποτελέσματα μασάζ πρέπει να είναιελαφρύ και επιφανειακό.Η σκληρή έκθεση είναι απαράδεκτη - προάγει το τέντωμα του δέρματος και μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από ασθένειες.

 1. Η κίνηση πρέπει να κατευθύνεται από τη θηλή στην περιοχή της μασχάλης, καθώς και από τη θηλή στην περιοχή της κλείδας.
 2. Το μασάζ είναι καλό να το κάνετε το βράδυ μετά το ντους. Μετά από αυτό, πρέπει να χαλαρώσετε ξαπλωμένοι.
 3. Πριν αποφασίσετε να κάνετε ένα μάθημα μασάζ ή αυτο-μασάζ, συμβουλευτείτε έναν γυναικολόγο. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ασθένειας του μαστού, δεν πρέπει να γίνεται μασάζ.
 4. Πρέπει να κάνετε μασάζ για να αυξήσετε το στήθοςμε τη μορφή μαθημάτων δέκα έως δεκατεσσάρων ημερών, τότε φροντίστε να κάνετε διαλείμματα.

Βοηθητικές υποδείξεις

Οι αμιγώς μηχανικές επιδράσεις είναι απίθανο να συμβάλλουν στην αύξηση των μαστικών αδένων. Το μασάζ στο δέρμα συνδυάζεται καλά με ένα ντους αντίθεσης και ένα σετ ασκήσεων για το στήθος. Ειδικές ασκήσεις θα βοηθήσουν στην εκγύμναση των θωρακικών μυών στους οποίους βρίσκονται οι μαστικοί αδένες. Το μασάζ θα συσφίξει και θα συσφίξει το δέρμα. Αυτοί οι τρεις τύποι έκθεσης θα είναι ιδανικοί - το στήθος θα γίνει ανυψωμένο και ελαστικό.

Η κοπέλα μεγαλώνει το στήθος της με διαδικασίες μασάζ

Τα κορίτσια που είναι λιποβαρή μπορούν να αυξήσουν το μπούστο τους παίρνοντας ένα συγκεκριμένο αριθμό κιλών. Το στήθος αποτελείται από λιπώδη, συνδετικό και αδενικό ιστό, έτσι όσοι υποφέρουν από λιποβαρή έχουν πάντα ένα επίπεδο ή πολύ μικρό στήθος, αφού δεν υπάρχει στρώμα λίπους σε αυτό.

Χρησιμοποιώντας δίαιτες για απώλεια βάρους - να είστε προσεκτικοί!Η απώλεια βάρους οδηγεί πάντα σε απώλεια βάρους στην περιοχή του στήθους. Οι στρογγυλεμένες γυναικείες μορφές υποδηλώνουν την παρουσία λιπώδους ιστού - μια προτομή δεν θα εμφανιστεί "από το τίποτα".

Για να μεγεθύνετε το στήθος, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό σετ σωματικών ασκήσεων για το στήθος μαζί με διαδικασίες μασάζ. Αλλά χρειάζεται να το κάνουν όλοι; Τα κορίτσια πιστεύουν ότι το μικρό στήθος μειώνει την ελκυστικότητά τους στα μάτια του αντίθετου φύλου. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνδρες είναι απλώς θαυμαστές ενός μικρού μπούστου. Η όμορφη στάση, οι απλωμένοι ώμοι και το ανασηκωμένο πηγούνι στην πρώτη θέση αυξάνουν την ελκυστικότητα κάθε κοριτσιού και το μέγεθος του μπούστου της μερικές φορές δεν έχει μεγάλη σημασία!