Ανασκόπηση διαφόρων τεχνικών μεγέθυνσης στήθους

Ποια σύγχρονη γυναίκα δεν ονειρεύεται να προσθέσει 1-2 μεγέθη στο μπούστο της, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι πολλοί εκπρόσωποι του ωραίου φύλου έχουν ήδη ονειρευτεί μια τέτοια επιθυμία στην αυγή της ανθρωπότητας.

Μια κοπέλα μετράει το στήθος της, θέλοντας να μεγαλώσει

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τεχνικές μεγέθυνσης του μαστού γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς κάθε χρόνο, και μαζί με αυτές οι ποικιλίες τους - από απλές λαϊκές θεραπείες έως πολύπλοκες πλαστικές επεμβάσεις. Οι οποίοι σήμερα δεν προσπαθούν να επιβάλουν τις υπηρεσίες διόρθωσης προτομής τους βασισμένες στο παιχνίδι της μπανάλ γυναικείας αδυναμίας.

Αυτό αποδεικνύεται από πολυάριθμες προτάσεις από απλές βαριεστημένες νοικοκυρές, καθαρούς τσαρλατάνους και, τέλος, έμπειρους πλαστικούς χειρουργούς. Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους με στόχο τα μέγιστα αποτελέσματα.

Τεχνική μεγέθυνσης στήθους στο υπόβαθρο της διαιτητικής διατροφής

Οι δίαιτες για τη διεύρυνση του μαστού μπορούν δικαίως να ονομαστούν μια "λαϊκή" μέθοδος, η οποία υποτίθεται ότι ρυθμίζεται από κληρονομικούς εθελοντές λάτρεις του πειραματισμού.

Συνήθως, σύμφωνα με τις συστάσεις τους, είναι απαραίτητο να καταναλώνουμε όσο το δυνατόν συχνότερα όσπρια, δημητριακά και τροφές που περιέχουν μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης και το «κλασικό» λάχανο πρέπει να είναι η προτεραιότητα.

Φυσικά, η αποτελεσματικότητα μιας τέτοιας δίαιτας έχει επιβεβαιωθεί από το χρόνο και εγγυάται τη φυσική ανάπτυξη των μαστικών αδένων, αλλά μόνο στην περίοδο από 13 έως 19 ετών, τη στιγμή του σχηματισμού τους. Η χρήση της μεθόδου μάλλον βελτιώνει τα αισθητικά χαρακτηριστικά του μαστού - είναι απίθανο να είναι δυνατό να προσθέσετε έως και 1 μέγεθος.

Ταυτόχρονα, το ήδη σχηματισμένο στήθος δεν θα ανταποκριθεί σε αυτήν την τεχνική· θα είναι δυνατό να επιτευχθεί μόνο ένα ελαφρύ αποτέλεσμα αποτοξίνωσης και στη συνέχεια μόνο λαμβάνοντας υπόψη τα σωστά επιλεγμένα προϊόντα.

Μέθοδος μεγέθυνσης στήθους μέσω αθλητισμού

Τα σετ ασκήσεων για την ανάπτυξη των θωρακικών μυών έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν τον τόνο και την ανάπτυξή τους. Οι σφιγμένοι, ελαφρώς αυξημένοι μαστοί είναι το αποτέλεσμα αυτής της τεχνικής, λόγω της ανάπτυξης μόνο των ίδιων των μυών και όχι των μαστικών αδένων.

Επιπλέον, τουλάχιστον κάποιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μέσω μακράς, εντατικής εργασίας εκπαίδευσης από 6 έως 10 μήνες. Μια απροσδόκητη άρνηση άσκησης θα ακυρώσει όλες τις προσπάθειες - ο τόνος του μυϊκού ιστού θα μειωθεί και οι μαστοί θα γίνουν αισθητά μικρότεροι.

Τεχνική μεγέθυνσης στήθους με τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος

Σε αυτή την περίπτωση, η ελαφριά μεγέθυνση του μαστού επιτυγχάνεται με τη χρήση ειδικών κρέμες και τζελ κατά τη διάρκεια χειροκίνητου ή κενού μασάζ. Όλες οι διαδικασίες έχουν διεγερτική επίδραση της ροής του αίματος στην περιοχή των μαστικών αδένων και των θωρακικών μυών, προκαλώντας το πρήξιμο τους.

Η αποτελεσματικότητα καθεμιάς από αυτές τις μεθόδους αναιρείται από τη σύντομη διάρκεια της οπτικής μεγέθυνσης του μαστού (λίγες ημέρες το πολύ). Επιπλέον, η συνεχής χρήση κρεμών μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος και η αύξηση της δόσης μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα.

Το μασάζ κενού, αποκλειστικά με τη χρήση επαγγελματικού εξοπλισμού, παρέχει ένα καλό αποτέλεσμα που διαρκεί, αλλά όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μεταξύ των ειδικών, ονομάζεται μέθοδος κατάστασης, η οποία εγγυάται την επιτυχία οποιουδήποτε πάρτι ή ρομαντικού ραντεβού.

Πλαστική επέμβαση για αυξητική στήθους

Πριν και μετά την αυξητική στήθους με πλαστική χειρουργική

Η τοποθέτηση εμφυτευμάτων στήθους θεωρείται η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αύξηση του μεγέθους του μαστού κατά 1 ή περισσότερα μεγέθη. Δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικό το lipofilling (σχηματισμός μαστών από τα δικά του λιποκύτταρα), το οποίο είναι ένα από τα δημοφιλή εργαλεία των πλαστικών χειρουργών.

Ωστόσο, και οι δύο μέθοδοι χειρουργικής "πλαστικής" έχουν αρνητικές πτυχές - υψηλή τιμή και ανάπτυξη πιθανών επιπλοκών ως αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης. Γι' αυτό οι ειδικοί απαιτούν επειγόντως να εξετάσετε προσεκτικά και να σταθμίσετε την απόφασή σας να πάτε στην κλινική.

Αυξητική στήθους με υαλουρονικό οξύ και πανομοιότυπα fillers

Η πρώτη χρήση γέλης σιλικόνης από χειρουργούς σημειώθηκε στα τέλη του περασμένου αιώνα. Η διαδικασία "άντλησης" γυναικείων μαστών δεν ανταποκρίθηκε στις ελπίδες ούτε των γιατρών ούτε των ασθενών - σχεδόν αμέσως το τζελ εξαπλώθηκε σε όλο το σώμα και τα στήθη άρχισαν να χάνουν το σχήμα τους. Οι αρνητικές αισθητικές εκδηλώσεις επιδείνωσαν σοβαρή φλεγμονή και πόνο, έτσι όλες οι λογικές γυναίκες προσπάθησαν να αποφύγουν αυτή την τεχνική.

Ωστόσο, σχετικά πρόσφατα, μια σουηδική εταιρεία ευχαριστεί την αγορά με ένα πληρωτικό με βάση το υαλουρονικό οξύ, το οποίο βοηθά στην επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος της μεγέθυνσης του μαστού κατά 1 μέγεθος. Το κύριο πλεονέκτημα του φαρμάκου έναντι των πηκτωμάτων «πρώτης γενιάς» είναι η κλινικά αποδεδειγμένη πλήρης ασφάλειά του για την υγεία.

Τα μόνα μειονεκτήματά του περιλαμβάνουν μια σύντομη περίοδο ισχύος, έως και 2 χρόνια το πολύ, η οποία συνεπάγεται επαναλαμβανόμενη διαδικασία χορήγησης, και μια τιμή που δεν είναι προσιτή για πολλές γυναίκες. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος μπορεί δικαίως να θεωρηθεί η πιο αποτελεσματική από τις λίγες μεθόδους που είναι διαθέσιμες σήμερα.

«Υπόγειες» μέθοδοι μεγέθυνσης στήθους

Επί του παρόντος, όλα τα μέσα ενημέρωσης είναι γεμάτα από διαφημίσεις για διάφορες «μυστικές» και «μοναδικές» τεχνικές, οι οποίες είναι περισσότερο διατεθειμένες να χρησιμοποιούν παράνομα χάπια ή ναρκωτικά.

Η απόκτηση και η χρήση ενός τέτοιου "γουρούνι στο σακί" είναι γεμάτη με απρόβλεπτες συνέπειες και μπορεί να απειλήσει ακόμη και σοβαρή δηλητηρίαση. Ανεξάρτητα από το πόσο «μοναδικά» είναι τα χάπια, η ανατομική φύση του μαστού δεν θα ανταποκριθεί ποτέ στη χρήση τους.

«Εσωτερική» επιρροή

Οι δελεαστικές υπηρεσίες διάφορων υπνωτιστών, μέντιουμ ή θεραπευτών, συμπεριλαμβανομένης της μεθόδου μεγέθυνσης του μαστού με τη δύναμη της σκέψης, στοχεύουν στην εκβίαση χρημάτων από ευκολόπιστους εκπροσώπους του ωραίου φύλου και δεν μπορούν να οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι υπηρεσίες των «μάγων» είναι μια δαπανηρή απόλαυση και το αποτέλεσμα μειώνεται αμετάκλητα στο μηδέν. Ταυτόχρονα, η αντιφατική γυναικεία φύση υπερισχύει της λογικής και ο αριθμός των περιπτώσεων που απευθύνονται σε μάγους για βοήθεια δεν μειώνεται από χρόνο σε χρόνο.