Top 8 πιο αποτελεσματικές ασκήσεις μεγέθυνσης στήθους

Το κορίτσι εκτελεί μια άσκηση για την αύξηση του μαστού

Είναι δύσκολο να βρεις γυναίκα που θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το σχήμα και το μέγεθος του στήθους της. Σε πολλούς φαίνεται ότι αυτό το «ελάττωμα» μπορεί να διορθωθεί μόνο με τη βοήθεια μιας επέμβασης. Τρώτε λάχανο, παίρνετε χάπια, τρίβετε κρέμες - όλα αυτά είναι αναποτελεσματικά και μερικές φορές επικίνδυνα! Ασκήσεις για την αυξητική στήθους θα σας βοηθήσουν.

Φυσικά, κανείς δεν σας υπόσχεται μια στιγμιαία αύξηση των μαστικών αδένων κατά 3 μεγέθη ταυτόχρονα. Ένα σετ ασκήσεων βοηθά να δώσει στο στήθος ελαστικότητα, να αποτρέψει τη χαλάρωση και να ενισχύσει τον θωρακικό μυ. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η σωστή στάση και η δύναμη της θέλησης.

Η επίδραση του φορτίου στην κατάσταση του θώρακα

Υπάρχουν δύο τρόποι για να φτιάξετε το επιθυμητό μέγεθος μπούστου: φυσικό και τεχνητό. Μας ενδιαφέρει όμως η ασφάλεια της επιλεγμένης μεθόδου για την υγεία, γι' αυτό επιλέγουμε την πρώτη μέθοδο. Η τοποθέτηση τεχνητών εμφυτευμάτων μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα με τη μορφή μη επουλωτικών ουλών ή εξόγκωσης. Επομένως, σκεφτείτε έναν αποτελεσματικό και δημοφιλή τρόπο για να αυξήσετε το στήθος ενός κοριτσιού χωρίς να φύγετε από το σπίτι.

Υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη ότι η άσκηση μπορεί να προσθέσει όγκο στους ίδιους τους μαστικούς αδένες. Μάλιστα, η τακτική άσκηση θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση των μυών του στήθους, λόγω των οποίων θα αυξηθεί ο όγκος του μπούστου. Επομένως, αγαπητές κυρίες, διακρίνετε τις έννοιες του αδένα και του θωρακικού μυός.

Ακόμη και όσες γυναίκες αποφασίσουν για πλαστική χειρουργική θα χρειαστεί να δυναμώσουν το στήθος τους με τη βοήθεια σωματικών ασκήσεων. Εξάλλου, τα εμφυτεύματα μπορούν να κάνουν τους αδύναμους θωρακικούς μύες πιο βαρείς και να δείχνουν άσχημοι. Ένα σύμπλεγμα φορτίων απαιτείται επίσης για τις θηλάζουσες μητέρες, έτσι ώστε το μπούστο τους να φαίνεται πάντα τονισμένο και ελαστικό και να μην κρεμάει κάτω από το βάρος του γάλακτος.

Κι όμως, αν αποφασίσετε να αυξήσετε το στήθος σας με σωματικές ασκήσεις, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για σημαντική προσπάθεια. Το μπούστο δεν θα μεγαλώσει από τρεις απλές προπονήσεις το μήνα. Τέτοια φορτία σφίγγουν μόνο τον μυ, εμποδίζοντάς τον να χαλάσει. Για την ανάπτυξη του στήθους, πρέπει να έχετε υπομονή, αντοχή και να προετοιμαστείτε για ενισχυμένες προπονήσεις έως μυϊκούς πόνους.

Θυμηθείτε ότι οι μύες πρέπει να ξεκουράζονται από το άγχος, επομένως η προπόνηση πραγματοποιείται όχι περισσότερο από 3 φορές την εβδομάδα. Αρχίζουμε να σχηματίζουμε ένα όμορφο μπούστο με τη βοήθεια ασκήσεων για την αύξηση του γυναικείου στήθους, γι 'αυτό αγοράζουμε πτυσσόμενους αλτήρες των 10 κιλών το καθένα.

Φυσικά, δεν θα μπορείτε να «σηκώσετε» το στήθος σας, όπως της Pamela Anderson, μόνο με τη βοήθεια ασκήσεων, αλλά το να βελτιώσετε το σχήμα του και να προσθέσετε λίγο μέγεθος είναι αρκετά ρεαλιστικό αν δεν είστε τεμπέληδες!

Αθλητικά ρούχα και προθέρμανση για ασκήσεις ενίσχυσης του στήθους

Ομοιόμορφο και ζέσταμα

Αφού έχετε ήδη εφοδιαστεί με εξοπλισμό, περνάμε στα αθλητικά. Ξεχάστε τα τεχνητά συνθετικά μπλουζάκια και μπλουζάκια, δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσει και μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και ερεθισμό του δέρματος. Για ασκήσεις για την αύξηση του όγκου του στήθους, επιλέξτε ένα φυσικό αθλητικό τοπ του σωστού μεγέθους. Στηρίζει το στήθος, σας επιτρέπει να αναπνέετε ελεύθερα και δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Ένα σύνολο ασκήσεων για την αύξηση του μαστού, όπως, πράγματι, κάθε φορτίο, θα πρέπει να ξεκινά με υποχρεωτική προθέρμανση. Αυτό είναι απαραίτητο για να ζεσταθούν οι μύες σας για να αποφύγετε πιθανούς τραυματισμούς. Για τους σκοπούς αυτούς, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αγαπημένη σας ρυθμική μουσική και να θυμάστε αερόβιες ασκήσεις. 5 λεπτά χορού είναι αρκετά για να φέρουν τους μύες σε λειτουργική κατάσταση.

Οι βασικές ασκήσεις για την αυξητική στήθους γίνονται με αλτήρες

TOP 8 αποτελεσματικές ασκήσεις

Γνωρίζετε ήδη ότι η μεγέθυνση του στήθους με άσκηση είναι αρκετά αληθινή! Με τη βοήθεια του προτεινόμενου συγκροτήματος, θα επιτύχετε αύξηση του μπούστου κατά 1 μέγεθος σε μερικούς μήνες. Αρχίζουμε να διεγείρουμε την ανάπτυξη του μαστού, αλματωδώς.

 1. Σφίγγουμε τις παλάμες μας. Πάρτε μια τυπική στάση: τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων, το σώμα ίσιο. Διπλώνουμε τις παλάμες μας μπροστά μας ώστε οι αγκώνες να είναι στο ύψος του στήθους. Έχοντας μετρήσει μέχρι το τρία, σφίγγουμε τις παλάμες μας με όλη μας τη δύναμη, χαμηλώνοντας σταδιακά τα χέρια μας. Επαναλάβετε την τεχνική 10 φορές.
 2. Τείχος. Επιλέγουμε την πόρτα που μας αρέσει στο διαμέρισμα και στεκόμαστε κοντά της. Αρχική θέση: γυρίστε την πλάτη σας σε ένα από τα ράφια και ακουμπήστε τα χέρια σας στο αντίθετο. Στη συνέχεια, αρχίζουμε να πατάμε το ράφι, σαν να θέλουμε να το μετακινήσουμε. Ας δουλέψουμε για 1 λεπτό. Στη συνέχεια, γείρετε προς τα εμπρός και πιέστε ξανά τον τοίχο για 1 λεπτό. Η άσκηση επαναλαμβάνεται 3 φορές.
 3. Δακτυλική λαβή. Στεκόμαστε ίσια, με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων. Σηκώστε τα χέρια σας λυγισμένα στον αγκώνα στο ύψος του προσώπου, ταυτόχρονα φροντίστε να είναι παράλληλα με το πάτωμα. Στη συνέχεια, συμπλέκουμε τα δάχτυλά μας στο κάστρο και προσπαθούμε να απλώσουμε τα χέρια μας στα πλάγια. Επαναλαμβάνουμε τη δράση 10 φορές.
 4. Σκιέρ. Αυξάνουμε ελαφρώς το φορτίο και αρχίζουμε να εκτελούμε την άσκηση για να αυξήσουμε το στήθος στο σπίτι με αλτήρες. Αρχική στάση: αλτήρες στα χέρια, τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων. Λυγίστε ελαφρώς τους αγκώνες σας και αρχίστε να μιμείτε κινήσεις με αυτούς, θυμίζοντας την αιώρηση των πόλων του σκι. Τρέξε έτσι για ένα λεπτό. Στη συνέχεια, πρέπει να σηκώσετε τα χέρια σας στο επίπεδο του στήθους, να κρατήσετε για μερικά δευτερόλεπτα και να χαμηλώσετε. Επαναλάβετε αυτό το μέρος 6 φορές και ολόκληρη την άσκηση 3 φορές.
 5. Αρασέ, που εκτελείται με αλτήρες. Αρχική θέση: ξαπλωμένος ανάσκελα, τοποθετήστε τα χέρια σας με αλτήρες στο στήθος σας. Ξεκινήστε να σηκώνετε και να κατεβάζετε απότομα τα χέρια σας, επαναλάβετε έως και 8 φορές σε ένα σετ. Ο συνολικός αριθμός προσεγγίσεων είναι 3.
 6. Επίπεδη γωνία. Αρχική στάση: κάθεστε σε μια καρέκλα με ίσια πλάτη, πάρτε αλτήρες στα χέρια σας. Πιέστε τους αγκώνες σας στα πλάγια και απλώστε τα χέρια σας στα πλάγια. Με μια απότομη κίνηση, αφαιρέστε τους αγκώνες σας από το πλάι, σηκώστε τους στις 90 μοίρες. Κρατήστε τα για λίγα δευτερόλεπτα και χαμηλώστε. Σε μία προσέγγιση, πρέπει να επαναλάβετε έως και 12 φορές, έναν πλήρη κύκλο ασκήσεων - 3 φορές.
 7. Όρθια push-ups. Αυτό ολοκληρώνει το σύμπλεγμα αλτήρων. Ας περάσουμε στο τελευταίο μέρος της αύξησης των μυών του στήθους στο σπίτι. Γυρίστε το πρόσωπό σας στον τοίχο και ακουμπήστε τις παλάμες σας πάνω του. Αρχίστε να πιέζετε πιο δυνατά, σαν να θέλετε να μετακινήσετε τον τοίχο. Κρατήστε την πλάτη σας ίσια ανά πάσα στιγμή. Η άσκηση εκτελείται για 2 λεπτά 3 φορές.
 8. Γνέθω. Πάρτε μια πρηνή θέση με τις παλάμες και τα δάχτυλα των ποδιών σας στο πάτωμα. Τα push-ups για τις γυναίκες εκτελούνται με αργό ρυθμό, αυξάνοντας σταδιακά τον αριθμό των επαναλήψεων από 2 σε 20.

Οι ασκήσεις για μεγέθυνση και σύσφιξη στήθους ολοκληρώνονται με διατάσεις. Αρχική θέση: κάθεστε στο πάτωμα, λυγίστε τα γόνατά σας. Σκύψτε, ακουμπώντας το μέτωπό σας στο πάτωμα, τοποθετήστε τα χέρια σας μπροστά σας. Προσπαθήστε να τεντώσετε τα χέρια σας όσο το δυνατόν περισσότερο και μείνετε σε αυτή τη θέση για 10 δευτερόλεπτα. Χαλαρώστε τους μύες σας και επαναλάβετε 3 φορές.

Δεν είναι μύθος - η αύξηση του όγκου του στήθους με ασκήσεις; Να είστε σίγουροι ότι οι ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε όμορφα στρογγυλεμένα σχήματα, αλλά όχι χωρίς προσπάθεια από μέρους σας. Μπορείτε να κρίνετε την αποτελεσματικότητα μιας προπόνησης από τον πόνο που βιώνουν οι μυϊκές ίνες. Μπορείτε να δείτε την ορθότητα αυτής ή αυτής της άσκησης στο βίντεο στο δίκτυο.

Plus 1 μέγεθος με ασάνες

Ποιες άλλες μέθοδοι για τα κορίτσια θα βοηθήσουν στην αύξηση της προτομής; Μπορείτε να επιτύχετε μεγέθυνση στήθους κατά 1 μέγεθος με τη βοήθεια μαθημάτων στην πισίνα και την κωπηλασία. Αυτό το άθλημα είναι που δυναμώνει και χτίζει τη μυϊκή μάζα του στήθους, που σε πηγαίνει ένα βήμα πιο κοντά στον επιθυμητό όγκο.

Θέλετε να αυξήσετε το στήθος σας κατά περισσότερα από ένα μεγέθη; Οι ασκήσεις γιόγκα θα γίνουν πιστός βοηθός σε αυτό το δύσκολο θέμα. Ποιες ασάνες μπορούν να επιτύχουν αποτελέσματα;

 1. Πολεμιστής. Αρχική στάση: τα πόδια ανοιχτά. Περιστρέψτε απαλά το αριστερό σας πόδι προς τα αριστερά περίπου 90 μοίρες και το δεξί σας πόδι προς τα μέσα. Καθώς εκπνέετε, λυγίστε το αριστερό σας πόδι στο γόνατο. Το δεξί πόδι είναι πάντα ίσιο. Τεντώστε τα χέρια σας προς τα πλάγια μέχρι τη γραμμή των ώμων. Γυρίστε απαλά το κεφάλι σας προς τα αριστερά, κοιτάξτε τη βούρτσα. Η επανάληψη ενός κύκλου είναι 7 φορές. Στη συνέχεια επαναλάβετε την άσκηση στη δεξιά πλευρά.
 2. Τρίγωνο. Η αρχική θέση είναι η ίδια όπως στην προηγούμενη asana. Γυρίστε απαλά το αριστερό σας πόδι 90 μοίρες και το δεξί σας 15 μοίρες. Προσπαθήστε να φτάσετε στον αστράγαλο με το αριστερό σας χέρι και να δείξετε το δεξί σας όσο πιο ψηλά γίνεται. Οι βραχίονες πρέπει να σχηματίζουν μια ευθεία γραμμή. Η στάση της γιόγκα δεν επιτρέπει την κάμψη των γονάτων ή της σπονδυλικής στήλης. Επαναλάβετε τη στάση ξανά, αλλά από την άλλη πλευρά.
 3. Κόμπρα. Η άσκηση εκτελείται ξαπλωμένη στο στομάχι. Σηκώστε αργά το πάνω μέρος του σώματός σας και χαμηλώστε το κάτω μέρος του σώματος σας στο πάτωμα. Διατηρήστε την ισορροπία! Γείρετε το κεφάλι σας προς τα πάνω και εκπνεύστε. Επιστρέψτε στην αρχική θέση. Όπως επαναλαμβάνετε, αυξήστε σταδιακά τον χρόνο που αφιερώνετε στην asana.
 4. Κρεμμύδι. Η άσκηση εκτελείται ξαπλωμένη στο στομάχι. Εκπνέοντας ομαλά, σηκώστε τα πόδια σας λυγισμένα στα γόνατα στο κεφάλι σας. Τραβήξτε προς τα πάνω μέχρι να μπορέσετε να πιάσετε και τους δύο αστραγάλους με τα χέρια σας. Αρχίστε να ισιώνετε τα πόδια σας προς τα πάνω, σηκώνοντας τους γοφούς και το στήθος σας από το πάτωμα, εστιάζοντας την ισορροπία σας στο στομάχι σας. Μείνετε στη θέση για μισό λεπτό.
 5. Γέφυρα. Ξαπλώστε ανάσκελα, ανοίξτε τα πόδια σας διάπλατα. Πετάξτε τα χέρια σας ψηλά και ακουμπήστε τις παλάμες σας στο πάτωμα. Καθώς εκπνέετε, αρχίστε να σηκώνετε το στήθος σας ψηλά, ανεβαίνοντας σταδιακά στη γέφυρα. Κρατήστε τη θέση για 30 δευτερόλεπτα.

Το δεδομένο σύνολο αποτελεσματικών ασκήσεων γιόγκα θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το στήθος ενός κοριτσιού στο σπίτι χωρίς επιπλέον κόστος.

Μπορείτε επίσης να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα συνδυάζοντας ασκήσεις και μασάζ για να αυξήσετε τον όγκο του μαστού. Οι κινήσεις μασάζ θα χαλαρώσουν τους μύες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να σφίξουν και να αναπτυχθούν. Εκτελώντας τακτικά ασκήσεις στο σπίτι, θα παρατηρήσετε αύξηση στο στήθος κατά 1 μέγεθος! Αλλά αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με επιμελή εκπαίδευση για 2-3 μήνες.