Εμπειρία χρήσης Mammax

Agnessa, Βενετία, Εμπειρία με το Mammax

Εμπειρία με το Mammax από τον Agnes από τη Βενετία

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κέρδισα πολύ βάρος. Μετά τον τοκετό, θηλάζει. Στη συνέχεια, φυσικά, έριξε αυτά τα επιπλέον κιλά. Και όλα αυτά επηρέασαν αρνητικά το στήθος μου. Δεν υπήρχε ίχνος από την πρώην όμορφη, πλούσια, ελαστική προτομή, την οποία θαύμαζε ο άντρας. Οι φίλοι συμβουλεύτηκαν να επικοινωνήσουν με έναν πλαστικό χειρουργό για να αποκαταστήσουν τον όγκο και το σχήμα των μαστών. Ήρθε για διαβούλευση, αρχικά φαινόταν να αποφάσισε να κάνει εγχείρηση, αλλά μετά αρνήθηκε. Διακόπηκε για ένα απλό λίφτινγκ.

Αλλά αφού διάβασε στο Διαδίκτυο μια ανασκόπηση της χρήσης φυσικών καψακίων Mammax από πολλές γυναίκες, αποφάσισε να εγκαταλείψει εντελώς τις υπηρεσίες ενός πλαστικού χειρουργού. Με εντυπωσίασε η φυσική σύνθεση του συμπλέγματος, το γεγονός ότι μπορεί να ληφθεί σε οποιαδήποτε ηλικία, η απουσία παρενεργειών. Ο κατασκευαστής υποσχέθηκε ότι οι κάψουλες βοηθούν στην αποκατάσταση του σχήματος του μαστού μετά την απώλεια βάρους και την εγκυμοσύνη, για την αναπλήρωση του φυσικού όγκου σε περίπτωση γενετικών και κληρονομικών ανωμαλιών. Πήρα μια ευκαιρία και διέταξα.

Έναρξη ρεσεψιόν

Φωτογραφίες πριν και μετά τη λήψη καψουλών, εμπειρία χρήσης του Mammax

Και θέλω να πω ότι δεν το μετανιώσαμε. Όπως υποσχέθηκε ο κατασκευαστής Mammax, το αποτέλεσμα ήταν αισθητό μέσα σε μια εβδομάδα από την έναρξη της εφαρμογής κάψουλας. Στην αρχή, ωστόσο, διάβασα προσεκτικά τις οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του προϊόντος, ποια είναι η συνιστώμενη δοσολογία. Μετά από μια εβδομάδα, το στήθος έγινε πιο ελαστικό, το δέρμα είναι ευχάριστο στην αφή. Μετά από άλλες 7 ημέρες, τα σχήματα έγιναν όμορφα, τα ανάγλυφα ελκυστικά. Τα στήθη άρχισαν να αυξάνονται σταδιακά σε όγκο, κερδίζοντας την ίδια ελκυστικότητα.

Έπινα κάψουλες Mammax για δύο ακόμη εβδομάδες, έμεινα έκπληκτος με τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν. Το κοίλο στη μέση του στήθους προσελκύθηκε με όμορφο δέρμα, έγινε ομαλό, η παραμόρφωση της προτομής σχεδόν εξαφανίστηκε. Το στήθος είναι ελαστικό, όπως μετά από ανελκυστήρα ή πλαστική χειρουργική επέμβαση. Οι ραγάδες είναι πρακτικά αόρατες. Αποφάσισα να πίνω κάψουλες Mammax με πλήρη πορεία. Δύο μήνες αργότερα, ο σύζυγός μου απλώς εκπλήχθηκε από το πόσο ισχυρή έγινε η προτομή μου. Σαν 25 ετών όταν συναντηθήκαμε. Δεν υπήρχε ίχνος ραγάδων, τα σχήματα έγιναν πραγματικά σέξι. Ο όγκος του μαστού έχει διπλασιαστεί.

Αποτελέσματα της χρήσης

Θέλω να σημειώσω ότι η λήψη καψακίων Mammax, δεν παρατήρησα καμία παρενέργεια ή αρνητική αντίδραση. Το σώμα ανέχεται καλά το φάρμακο, δεν αισθάνθηκε άρρωστο και δεν αισθάνθηκε ζάλη. Αντίθετα, το σώμα έχει ενισχυθεί, αυξημένη δύναμη. Η κατάσταση του δέρματος έχει βελτιωθεί γενικά. Αυτό είναι ένα πραγματικά αποτελεσματικό συγκρότημα και σε προσιτή τιμή. Ακόμα και τώρα δεν σκέφτομαι να επισκεφθώ έναν πλαστικό χειρουργό και να ανυψώσουμε, να διορθώσουμε το στήθος. Το συνιστώ σε όλες τις νέες μητέρες και γυναίκες που θέλουν να επαναφέρουν το όμορφο, ελκυστικό σχήμα και τον όγκο τους στην προτομή τους.