Κριτικές για Mammax

 • Ελένη
  Μετά την εγκυμοσύνη, το στήθος έχει χάσει το προηγούμενο σχήμα του, έχουν εμφανιστεί ραγάδες. Ήθελα να πάω σε έναν πλαστικό χειρουργό, αλλά φοβόμουν. Διάβασα για τα καψάκια Mammax στα φόρουμ, πήρα την ευκαιρία και παραγγέλνω. Το αποτέλεσμα είναι απλώς εκπληκτικό. Στο τέλος της πορείας, η προτομή έγινε ελαστική, το δέρμα έγινε ελαστικό, τα ραγάδες εξαφανίστηκαν. Προτείνω.
  Mammax
 • Γεωργία
  Από νεαρή ηλικία, δεν μπορούσε να καυχηθεί για ένα όμορφο και πλούσιο στήθος. Δεν υπήρχε αρκετός φυσικός όγκος. Διάβασα για το mammax στο Διαδίκτυο, προσέλκυσε μια φυσική σύνθεση. Το διέταξα. Δύο εβδομάδες αργότερα, παρατήρησα ότι το στήθος άρχισε να γεμίζει, τα περιγράμματα έγιναν πιο καθαρά. Έχοντας πιει τις κάψουλες σε ένα μάθημα, απλώς έμεινα έκπληκτος, οι φυσικοί όγκοι αναπληρώθηκαν.
  Mammax
 • Αναστασία
  Με την ηλικία, τα στήθη άρχισαν να χάνουν την προηγούμενη ελκυστικότητά τους. Σκέφτηκα να κάνω λίφτινγκ, αλλά για να είμαι ειλικρινής είμαι δύσπιστος για τέτοιες διαδικασίες. Ένας φίλος πρότεινε κάψουλες Mammax. Παρήγγειλα και θέλω να σημειώσω ότι ήμουν ικανοποιημένος. Η προτομή έχει γίνει πλούσια, σέξι, όπως σε 20 χρόνια.
  Mammax
 • Αικατερίνη
  Μετά από ορμονική διαταραχή, παρατήρησα ότι είχε αρνητική επίδραση στο στήθος μου. Έχουν εμφανιστεί ραγάδες, τα σχήματα έχουν γίνει λιγότερο σαφή και δεν χρειάζεται να μιλάμε για ελαστικότητα. Αγοράστηκε mammax, περικοπή. Η προτομή έχει αυξηθεί σε μέγεθος, το δέρμα έχει γίνει ομοιόμορφο και όμορφο. Μπορώ τώρα να αντέξω ένα βαθύ ντεκολτέ. Οι άντρες είναι απλώς τρελοί.
  Mammax
 • Ευαγγελία
  Αποφάσισα να χάσω βάρος, τα επιπλέον κιλά δεν ήταν ήδη ελκυστικά. Έχω χάσει 10 κιλά, αλλά το στήθος μου έφυγε μαζί τους. Εμφανίστηκε η προτομή χαλάρωση. Συμβούλευε το Mammax, έπινε το μάθημα. Και ρώτα, το στήθος γέμισε, οι φόρμες επέστρεψαν, το δέρμα έγινε απίστευτα ελαστικό και λαμπερό. Επιπλέον, η τιμή είναι προσιτή. Προτείνετε για όλους!
  Mammax
Βαθμολογία χρηστών Mammax
4.9
12