Οδηγίες χρήσης Mammax

Οδηγίες για τη χρήση του βιοδραστικού συμπλόκου

Η πραγματική αύξηση του μαστού με κάψουλες Mammax κατέστη δυνατή. Πρέπει να λάβετε αυστηρά το προϊόν σύμφωνα με τις οδηγίες. Οι κάψουλες τοποθετούνται σε οργανικό κέλυφος που επιταχύνει την πέψη. Το σύμπλοκο πρέπει να πίνεται στη σωστή δοσολογία με άφθονο νερό. Ένα πακέτο περιέχει 60 κάψουλες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιοδραστικό σύμπλεγμα:

Πώς να πάρετε σωστά τα καψάκια Mammax για την ανάπτυξη του μαστού
  1. Λαμβάνετε μια κάψουλα καθημερινά, ανεξάρτητα από την πρόσληψη τροφής. Καταπιείτε ολόκληρο.
  2. Συνιστάται να πίνετε άφθονο νερό (1-2 λίτρα) για να βελτιώσετε την πέψη.
  3. Η πορεία είναι 1-2 μήνες, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα, την κατάσταση του μαστού.

Δεν έχουν διαπιστωθεί περιπτώσεις υπερδοσολογίας. Είναι πιθανή η αλλεργία σε ένα από τα συστατικά του βιοδραστικού συμπλόκου.

Όταν συνιστάται η λήψη του φαρμάκου, πιθανές αντενδείξεις

Τα καψάκια Mammax έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν τον φυσικό όγκο του στήθους και να αποκαθιστούν την ελαστικότητα των ιστών.

Οι κύριες ενδείξεις για τη χρήση του συγκροτήματος:

  • απώλεια σχήματος, όγκος του μαστού
  • απώλεια ελαστικότητας, ελαστικότητας
  • την εμφάνιση ραγάδων ·
  • χαλάρωση προτομή, παραμόρφωση.

Οι κάψουλες βοηθούν στην αύξηση του όγκου σε περίπτωση απουσίας σε περίπτωση ορμονικών διαταραχών, γενετικής προδιάθεσης, μετά από απώλεια τόνου και απώλειας στρογγυλοποίησης ως αποτέλεσμα της απώλειας βάρους και του τοκετού. Χάρη σε αυτό, το συγκρότημα είναι δημοφιλές στην Ελλάδα.

Όταν δεν συνιστάται η λήψη του φαρμάκου

Η έλλειψη δεδομένων για αρνητικές αντιδράσεις και αντενδείξεις δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να είναι ατομικά. Πριν χρησιμοποιήσετε τα καψάκια, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τον σχολιασμό. Δεν είναι δυνατή η υπέρβαση της συνιστώμενης δοσολογίας. Δεν συνιστάται η λήψη της θεραπείας για έγκυες γυναίκες, θηλάζουσες γυναίκες και άτομα με καρκίνο.